Mustafa Katrancı seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi

    Previous Next

    Mustafa Katrancı seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi

    Yunanistan’da 7 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak erken genel seçimlerde Batı Trakya Türk Azınlığı’ndan Yeni demokrasi Partisi Rodop milletvekili adayı Mustafa Katrancı, seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

    Gümülcine’de yer alan Kasaplar Çarşısı arkasında ki Marinaki Sokağı’nda 27 Haziran Periembe günü gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışına başta yakın çalışma arkadaşları olmak üzere, civar köylerde çok sayıda vatandaş katıldı. Ayrıca açılışa katılanlar arasında Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza, Eyalet Meclis Üyesi Ahmet İbram, Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Hasan Hasan, Kozlukebir Belediye Meclis Üyesi İsmail Molla Ahmet, Şapçı Maronya Belediye Meclis Üyeleri Ali Topal Mehmet, Mustafa Karagöz ve diğer davetliler yer aldı.

    “SEÇİMLERİN GALİBİ BELLİ OLMAKLA BERABER, ADETA SEÇİLECEK MİLLETVEKİLİ DE BELLİ GİBİ”

    Milletvekili adayı Katrancı, açılış törenine katılan davetlileri bürosunda karşılayarak yakından ilgilendi. Açılışta adaylığıyla ilgili olarak basına açıklamalarda bulunan Katrancı, açılış törenine katılan gençlerin sıcak ilgisinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Katrancı, “Görünen o ki belirli bir umut ve gelecekleriyle ilgili gerçek bir beklenti içerisinde olan halkımız bana bu desteklerinden dolayı omuzlarıma güzel ve ağır bir yüklemiş oluyorlar. İnşallah çıktığım bu yolda Allah beni mahcup etmez. Bu atmosferde şunu da rahatlıkla söyleyebilirim. Seçimlerin galibi belli olmakla beraber, adeta seçilecek milletvekili de belli gibi. Dolayısıyla bu duygularla öncelikle halkımı ve buraya katılsın yada katılmasın gönülden kucaklıyorum. Bundan sonra inşallah milletvekli adaylığım, 7 Temmuz’ndan sonra da milletvekilliğim tüm toplumumuz hayırlı olur” diye konuştu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.