Dr. Mesut Mehmet Gümülcine’deki muayenehanesini açtı

    Previous Next

    Dr. Mesut Mehmet Gümülcine’deki muayenehanesini açtı

    Ortopedi ve Travmatoloi Uzmanı Op.Dr. Mesut Mehmet, Gümülcine’deki muayenehanesini açtı.

    2015 yılında Rodop ilinin Şapçı kasabasına muayenehanesini açan Dr. Mesut Mehmet, daha sonra Gümülcine'deki Mahkeme Sokağı’ndan Sobacılar Sokağı’na çıkan A. Manesi Sokağı’ndaki muayenehanesinde çalışmalarına başladı.

    Ayrıca haftanın belirli günleri Şapçı kasabasında yer alan muayenehasinde hastalarını kabul etmeye devam eden Dr. Mesut Mehmet, böylece ikinci şubesiyle de Gümülcine’deki hastalarına hizmet verecek.

    MESUT MEHMET KİMDİR?

    Aslen Rodop ilinin Kozlukebir köyünden olan Mesut Mehmet 1976 yılında Gümülcine’de dünyaya geldi. İlkokulu Kozlukebir Azınlık ilkokulunda okuyan Mehmet,  Tekirdağ Namık Kemal Lisesi’nden mezun oldu.

    Eğitimine İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam eden Dr. Mesut Mehmet buradan 2001 yılında mezun olduktan sonra Yunanistan’a dönerek denklik sınavlarını verdi. Zorunlu hizmet görevini 2005 yılında Evros ili sınırları içinde Dimetoka Devlet Hastanesi’ne bağlı Sarıhıdır (Κυπρίνος) köyünde yapan Mehmet, 2007 yılında ortopedi ihtisasının ilk basamağı olan Genel Cerrahi stajını Gümülcine Devlet Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinde yaptı. Dr. Mehmet buradaki iki yıllık görevinin ardından son olarak, 3 yıl da Dedeağaç Üniversite Hastanesi’nde ortopedi kliniği bölümünde ihtisasını tamamladı.

    Ortopedi ve Travmatoloi Uzmanı Op. Dr. Mesut Mehmet, Diş hekimi Nihal Mustafa ile evli ve Elçin isminde bir kız çocuğu babasıdır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.