Petrol Ofisi ve Egem Grup tanıtım gecesi düzenlendi

    Previous Next

    Petrol Ofisi ve Egem Grup tanıtım gecesi düzenlendi

    Petrol Ofisi Yunanistan Genel Bayii Emre Mustafa, Petrol Ofisi ve EGEM Grup organizatörlüğünde Petrol Ofisi tanıtım gecesi düzenledi.

    Gümülcine’de 24 Nisan Çarşamba akşamı bir otelde düzenlenen etkinlikte, Petrol Ofisi Genel Müdürü Orkun Tunalı, Petrol Ofisi Yunanistan Bayii Emre Mustafa ile yapılan sözleşmeyi 5 yıl daha uzatma kararı aldılar.

    Etkinliğe Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Serkan Buralı, Petrol Ofisi Genel Müdürü Orkun Tunalı ve diğer davetliler katıldı.

    Etknliğin açılış konuşmasını Emre Mustafa yaptı. “5 yıldır değerli müşterilerimizin güven ve desteğiyle Petrol Ofisi Yunanistan distribütörlüğün] yürütmekteyiz bugüne kadar cesaretle umutla müşterilerimizin hizmeti için daha fazlasını yapmaya çalıştık” diyen Mustafa sözlerine şöyle devam etti: “Çalıştık çünkü başarı kolay gelmiyor emek istiyor gayret istiyor güven istiyor. Bizler de sizden gelen güvenle iyi ilerledik. Bu gecede burada güzel işbirliğine evet demek için hep beraber toplandık. Sizin güveniniz, desteğiniz, emeğiniz olmasaydı bu güzel geceyi yaşamak mümkün olmazdı bu başarı hepimizin başarısıdır. Ben bu gece Egem Grup ve Petrol Ofisi adına imza atacak olan hepimizin adına hayırlı olmasını temenni eder bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hep beraber her zaman beraber.”

    Daha sonra Selanik Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Serkan Buralı söz alarak, “Bu etkinliğe katılan herkese hoş geldiniz diyorum.Selanik Başkonsolosluğu Ticari Ataşesi olarak sizlerin bir arada olmasını ticaretin gelişmesini iki ülkenin ilişkilerinin daha ileriye gitmesi için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

    Ataşe Buralı sözleri şöyle devam etti: “Bu sizlerin değerli gayretleri ve çabaları olmadan verimli sonuçlar alamayız. Bizler devlet olarak ne kadar destek gösterirsek gösterelim sizlerin gösterdiğiniz destekle bunlar meyvesini veriyor. Sizlerin burada olmanız çok verimli ve takdire şayan bir durumdur. 2018 yılına baktığımızda Türkiye ile Yunanistan arasındaki ticaretin oldukça verimli geçtiğini görüyoruz. İki ülke arasındaki ticaret hacminin yeniden 4 milyar doların üzerine çıktığı bir yıl gördük. Bunda sizlerin ve bizlerin ufak bir katkısı olduysa ne mutlu bizlere diyorum. Ticaret ataşeliği olarak görevlerimiz arasında Türk ve Yunan iş dünyasını bir araya getirmek var her ne kadar ofisimiz Selanik’te olsa da bize ulaşmanız elektronik posta ile ve diğer iletişim kanallarıyla çok kolay. Sizler neye ihtiyaç duyarsanız duyun, mutlaka yanınızda olduğumuzu bilin ve bunu bilmenizi istiyoruz. Bu anlamda her zaman sizlerin emrindeyiz bu etkinliği düzenleyen Petrol Ofisi ve Egem Grup yetkililerine çok teşekkür ederim.”

    Son olarak Petrol Ofisi Genel Müdürü Orkun Tunalı söz aldı. “Öncelikle 2014 yılında Egem Grup ile bir sözleşme yapmıştık. Gerçekten bu isabetli bir karar olmuş. Güner beyle yapmış olduğumuz işbirliği beş yıl içerisinde gerçekten her yıl giderek arttı” diyen Tunalı, “Bu başarı tesadüf değil. Gerçekten çok çalıştılar gecelerini gündüzlerini kattılar buradan ben de sizlere teşekkür ediyorum. Çünkü Petrol Ofisi’ne güvendiniz, markamıza güvendiniz, sizlere de teşekkür ederim. Egem Grup’la olan yolculuğumuz hiç bir zaman bitmeyecek. Her zaman ileriye gidecek. Sözlerime son verirken ikinci beş yıl için Egem Grub’a başarılar diliyorum ve sizlere de desteğiniz için teşekkür ediyorum” görüşlerine yer verdi.

    Etkinlik sonunda plaket takdimi yapılarak, katılımcılara akşam yemeği ikram edildi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.