DEB Partisi’nden Koyunköy’e ziyaret

    Previous Next

    DEB Partisi’nden Koyunköy’e ziyaret

    Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu ve Yönetimi 5 Nisan Cuma günü İskeçe ilinde bulunan Koyunköy’e ziyarette bulundular.

    Partinin erkek yöneticileri köy halkı ile birlikte Cuma namazını eda ederken, Genel Başkan ve diğer DEB Partisi kadın yöneticileri köyde bulunan kadınlarla buluşarak sohbet etme imkanı buldular. Ardından tüm DEB Partisi ekibi köy halkıyla buluşarak 26 Mayıs Pazar günü yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimleri hakkında bilgiler verdiler. Genel Başkan Çiğdem Asafoğlu söz alarak şunları belirtti: ‘’Saygıdeğer Koyunköy halkı, ben DEB Partisi yeni Genel Başkanıyım ve bu görevden onur ve gurur duyuyorum. DEB Partisi olarak Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılma kararı aldık. Koyunköy bizim için çok önemli bir köy, hepinizin desteğini bekliyoruz, bize atacağınız her oyun bir önemi olduğunu düşünüyoruz ve sandıktan çıkacak oyların varlığımızı kanıtlayacağını düşünüyoruz’’.

    Ardından söz alan DEB Partisi'nin İskeçeli yöneticilerinden Ozan Ahmetoğlu ‘’Değerli Koyunköylü soydaşlarım, Cumanız hayırlı olsun, Allah dualarımızı kabul etsin. Ben Ozan Ahmetoğlu olarak Dr. Sadık Ahmet’in kurucusu olduğu DEB Partisi’nde yıllarca Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu olarak görevler üstlendim. Bu dönemde yine Parti’nin yöneticileri arasındayım. Bu mücadeleyi hep birlikte yapan bir grubuz, bir ekipiz ve azınlık insanıyız. Önümüzdeki 26 Mayıs AP seçimlerine DEB Partisi olarak katılıyoruz. Amacımız Atina ve Avrupa’ya sesimizi duyurmak ve Yunanistan'da yaşayan Batı Müslüman Türk Azınlığı’nın burada var olduğunu ispat etmek, yıllardan beri çözüm bekleyen problemerini dile getirmek. Koyunköy, Batı Trakya’nın en kalabalık Müslüman Türk köyüdür. 20 ve 50 yaş arası gençler yurtdışında iş peşinde koşuyorlar. Avrupa’nın ve Yunanistan’ın en yüksek işsizlik oranı İskeçe’de. Hemen ardından ise Rodop ili geliyor. İşte bizler bu mesajı vermek için, bu sorunlarımızı duyurmak için 26 Mayıs’ta sandığa gidiyoruz ve sizlerin desteğini bekliyoruz. Koyunköy halkına ve bugün aramızda bulunan Genel Başkanımız Çiğdem Asafoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca burada bulunan ve bu köydeki iki azınlık okulu ile bu tarihi camiyi ayakta tutan sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşaallah 26 Mayıs’ta yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerinde Koyunköy halkı mücadelemize büyük katkı sağlar.” ifadelerini kullandı.

    DEB Partisi olarak, bu sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Koyunköy halkına teşekkür ederiz. Ayrıca partimizin temel hedeflerinden biri olan, halk ile birebir sıkı bir iletişim halinde olarak sorunlara çözüm arama yolunda başlattığımız ziyaretlerin devam edeceğini bildirmek isteriz. Azınlık halkının sesini duyurmada etkin rol üstlenmek DEB Partisi’nin görevlerinden biridir.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.