Dr. Hümeyra Amet Oğlu AP’na Aday Gösterildi!

    Dr. Hümeyra Amet Oğlu AP’na Aday Gösterildi!

     

     

    N.D. Partisi bugün 4 yeni AP adayını daha açıkladı.

    İskeçe’den Azınlığı temsilen Kadın Doğum Uzmanı Dr. Hümeyra Amet Oğlu, öğretim üyesi Dimitri Keridi, avukat Vasiliki Lazarakou ve Avrupa Kadınlar Birliği Başkanı Avukat Afroditi Bleta'yı  aday gösterdi.

    Böylece N.D. Partisi 42 adayından 39’nu açıklamış oldu ve diğer adaylar da önümüzdeki günlerde belirlenecek.

    Hümeyra Amet Oğlu İskeçe’de doğdu. Larisa’daki Teselya Üniversite Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İskeçe ve Kavala hastanelerinde çalıştı. 2014 yılından bu yana kadın doğum uzmanı olarak İskeçe’de kendi yerinde çalışmalarına devam etmektedir.

    Hümeyra Amet Oğlu AP’na aday gösterilmesiyle ilgili şunları söyledi:

    “Kiryakos Miçotakis’in N.D.’nin AP listesinde bana yer vermesi çok değerlidir. Trakya’daki tüm Müslüman halkın ve özellikle de kadınları temsil konusundaki sorumluluğu ve temsiliyeti üstlenmiş bulunmaktayım. Hepimiz erkekler ve kadınlar arasındaki eşitsizliğin kaldırılması yönünde mücadele vermeliyiz ve aileyi desteklemeliyiz. Avrupa’nın politik öncelikleri kalkınma, istihdam ve toplumsal huzur konularında içselleştirilmelidir. Dini fundometalist görüşlerin güç kazandığı periotta, Yunanistan Trakyasında Hıristiyanlar ve Müslümanlar arasındaki birlikte barış içinde yaşama korunmalı; AB içindeki vatandaşlar arasında cinsiyet ve din farkı gözetmeksizin prototip ve hoşgörü içeren politikalar öne çıkarılmalıdır. ”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.