Yenidenbaşlangıç” listesi programını ve adaylarını açıkladı

    Previous Next

    Yenidenbaşlangıç” listesi programını ve adaylarını açıkladı

    Şapçı eski belediye başkanlarından Dinos Haritopoulos’un başkanı olduğu “Maronya – Şapçı Belediyesinde Yenidenbaşlangıç” listesi 30 Mart 2019 akşamı programını ve adaylarını açıkladı.

    Haritopoulos, “Çevreye, insana saygılı ve de altın çıkarılmasına karşı olan mücadeleden taviz vermeyen, bu konuda hiçbir diyaloğu kabul etmeyen bir belediyeyi destelikyoruz”

    Şapçı konferans salonunda düzenlenen toplantıda ilk 81 adayın isimleri de açıklandı.

    Yunanistan’da 26 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerin, toplumlar ve bölgeler açısından kritik bir dönemde yapılacağını belirten Dinos Haritopoulos, “Avrupa ve uluslararası alan tehlikeler, tehditler ve değişimler gizlemektedir. Jeopolitik analizler Balkanlar’ın tekrar ilgi odağı haline geldiğini göstermektedir.

    Uluslararası rekabetin artması, coğrafyalar arasında ekonomik sürtüşmeler hassas bölgeler için sorunlar üretmektedir ki bu bizim bölgemiz için de geçerlidir.

    Böyle bir ortam da, tehditleri önleyebilecek ve fırsatlar yaratabilecek, donanımlı belediye yöneticilerine ihtiyaç olmaktadır. Şapçı- Maronya Belediyesi de bu durumda bilgi, tecrübe, fikir ve projeleri olan belediyecilikte denenmiş kişiler tarafından yönetilmelidir. Ancak bu şekilde kaybedilen zaman kazanılabilir ve bölgemizin üzerini örten durağanlık bertaraf edilebilir.

    • Eşit kanun, eşit yurttaşlık ilkesi çerçevesinde, toplum değerlerinin yanında, şeffaf ve bir pusula hassasiyetiyle, çoğunluğun menfaatine uygun yönetmeyi taahhüt ediyoruz.”
    • Doğaya, insana saygılı ve altın çıkarılması karşısında taviz vermeyen bir belediyeyi destekliyoruz.
    • Realist, uygulanabilir ve mükemmel organizasyon planları olan belediyecilikten yanayız.
    • Vatandaşın ve Halkın sorunlarının yanında olan bir belediye.
    • Turizme, kültüre, tarıma ve hayvancılığa önem veriyoruz.
    • Çok kültürlülüğe inanıyoruz ki bu da belediyemizin bir avantajıdır.” İfadelerini kullandı.
    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.