Erdem Hüseyin: “Başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğine inanıyoruz”

    Previous Next

    Erdem Hüseyin: “Başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğine inanıyoruz”

    Erdem Hüseyin:

    Belediyemizde imar müdürlüğü kurulacak.

    Muhtarlara yetki verilecek.

    Başkan yardımcılıkları bölge insanından olacak

    Kırsal kesimin sorunlarını gidereceğiz.

    Cuma günü değişik yönetim birimlerinde halk günleri düzenleyeceğiz.

    Belediyemize çok amaçlı bir konferans kompleksi kazandıracağız

    Belediyemize fotovoltaik park kurulması için çaba sarf edeceğiz.

    Kozlukebir – Arriana Belediyesinde “Birlik” adlı listeyle başkanlığa aday olan Erdem Hüseyin, 28 Mart 2019 Perşembe akşamı Gümülcine’de azınlık basın mensuplarıyla bir araya gelerek listenin adını, logosunu ve bazı projelerini açıkladı.

    Erdem Hüseyin neden aday olduğu konusunda,  “Bölgemizi, toplumumuzu, belediyemizi nasıl bir adım daha ileriye götürebiliriz diye büyüklerimizle ve arkadaşlarımızla konuştuk, tartıştık, değerlendirmelerde bulunduk. Neticede onların takdiriyle, bölge insanına hizmet anlamında minnet borcumuzu ödemek için benim ismim ön plana çıktı”” görüşlerine yer verdi.

    Hüseyin, belediyecilik anlayışlarını ise şöyle açıkladı: ““Belediyemiz için elbette ki hedeflerimiz, projelerimiz var. Ancak bizim için aslolan, gerçekleştirilebilirliği olan çalışmaları dile getirmektir. Belediyenin olanaklarıyla örtüşmeyen uçuk vaatlerin bizim söylemimizde yeri yoktur.

    Bizim belediyecilik anlayışımızda, Kozlukebir Belediyesi halkının günlük hayatta karşılaştığı temel problemlere çözüm sağlayarak yaşam kalitesini iyileştirmek, bunu yaparken de hizmet dağılımını adaletli bir şekilde uygulamak vardır.”

    Hüseyin bazı projeler konusunda ise şu görüşlere yer verdi:

    “Kozlukebir Belediyesi’nde İmar Müdürlüğü (Texniki İpiresia) yokluğu kabul edilemez. Bir belediyenin proje yapabilmesi dolayısıyla da hizmet işlevini tam manasıyla yerine getirebilmesi için İmar Müdürlüğü (Texniki İpiresia) şarttır.

    Ancak ne yazık ki bugün hâlâ Kozlukebir Belediyesi’nde bu birim mevcut değildir. Belediye sınırları içerisindeki herhangi bir plan, proje ve çalışmanın yürütülebilmesi için başka belediyelerden yardım talep edilmekte, bu da hem zaman kaybına yol açmakta hem de ilave mali yük getirmektedir.

    İşte bu nedenle önceliklerimizden biri de Kozlukebir Belediyesi’nde İmar Müdürlüğü (Texniki İpiresia) birimini bir an önce hayata geçirmek olacaktır.

    Belediyelerin işlevi yalnızca yol, su, kanalizasyon veya çöp, temizlik hizmeti sunmak, park-bahçe düzenlemek değildir, kişisel eğitim de dahil olmak üzere kültür-sanat, spor ve sağlıklı yaşam ihtiyaçlarının karşılanması için de yatırım yapmak, faaliyet geliştirmektir.

    Bizim sosyal belediyecilik anlayışımız bu yöndedir. Bu doğrultuda, özellikle büyük köylerimizde terkedilmiş haldeki futbol sahalarını yeniden yapılandırmak, böylece farklı etkinliklerde de kullanılabilir duruma getirmek hedeflerimizden biridir.

    Yine zaman içinde türlü eksiklikler nedeniyle kapanan futbol takımlarımızı belediye teşvikleriyle canlandırmak, amatör lige yeniden kazandırmak, böylelikle gençleri spora yöneltmek önceliğimizdir.

    Diğer yandan, çocuk parkı ve oyun alanı eksiği olan köylerimiz olduğu gibi mevcut çoğu park ve oyun alanında yenilenme ihtiyacı olan köylerimiz var. Biz, bu temel belediyecilik hizmetlerini tüm köylerimize eşit şekilde ulaştırmayı amaçlıyoruz.

    Hedefimiz: Sosyal tesisler, spor tesisleri ve kültür merkezleri gibi hizmet birimleri ile hedefimiz halka açık belediyecilik…

    Birlik  listesi olarak, her soydaşımızı, her dindaşımızı kardeş olarak görüyoruz. Listemizin adından da anlaşılacağı üzere, başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğine inanıyoruz. Bu birlik fikri ile yürüttüğümüz çalışma neticesinde Kozlukebir Belediyesi yönetimine geldiğimizde, bölgemizin her kesiminden siz kıymetli yurttaşlarımız ile birlikte, kuvvetli bir şekilde idarecilik yapacağımıza inanıyoruz””

    Kozlukebir Belediyesi Başkan Adayı Eczacı ERDEM HÜSEYİN kimdir?

    1985 yılında Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Sirkeli köyünde doğdu. İlkokulu Sirkeli Azınlık İlkokulu’nda bitiren Erdem Hüseyin, Gümülcine 1. Orta Okul ve Lisesi’nden mezun oldu. 2005 yılında Patra Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni kazanan Erdem Hüseyin, lisans eğitiminin ardından askerlik görevini ise İskeçe Askeri Hastanesi’nde tamamladı. Uzun yıllar amatör ligde çeşitli futbol takımlarında oynadı. Öğretmen Semra Kösel Hasan ile evli olan Erdem Hüseyin, bir kız çocuk babasıdır.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.