Kozlukebir Belediyesinden "Okul Tatilleri" İle İlgili Açıklama

    Previous Next

    Kozlukebir Belediyesinden "Okul Tatilleri" İle İlgili Açıklama

    KOZLUKEBİR BELEDİYESİ BASIN AÇIKLAMASI

    Belediyemize bağlı okulların kar nedeniyle tatil edilmesi hakkında bazı yerel basın organlarının Belediyemiz hakkında geç haber ediliyor iddilarına ithafen Kozlukebir Belediyesi olarak yaptığımız açıklama şu şekildedir :

    Okulların tatil edilme aşamasında en son karar alan kurumun Belediye olduğunu belirtir ve bu süreçte yapılan prosedürlerin sıralamasını aktarırız.

    Bir okulun kapatılması için anaokul, ilköğretim ve ortaokullardan sorumlu olan (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια) kurumlar , ilk önce okul müdürleri ve öğretmenleriyle irtibata geçmekte ve onların bilgileri doğrultusunda kapanacak okulllar hakkında karar almaktadır. Aynı zamanda Belediyemiz, bölgelerden sorumlu Başkan yardımcıları ve de meclis üyelerinden konu hakkında bilgi almaktadır.

    Öğretim kurumları tarafından onaylanan bu karar imzalanıp ΔΙΑΥΓΕΙΑ dediğimiz sayfadan yayınlanmaktadır. Hazırlanan karar Belediyeye göderildikten sonra , buna bağlı olarak Belediye Başkanın imzasıyla Belediyenin okul kapatma kararı çıkartılmaktadır.

     Buna göre bugün, Öğretim Kurumunun 8:43’te Belediyeye göndermiş olduğu karar neticesinde Belediyenin 1 dakika bile zaman kaybetmeden yine 8.43’te kapatma kararını almıştır. Alınan bu karar aynı dakikada Resmi siteden yayınlanmış olup, İlköğretim Kurumlarına, Bölge Sekreterliğine ve de karakollara gönderilmiştir.

       Sürecin gelişimi hakkında bilgi sahibi olmadan yapılan bu taraflı haberi Kozlukebir Belediyesi olarak kınıyor, kasti yapılan bu tür bilinçsizce haberlerin bir daha tekrarlanmamasını diliyoruz.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.