Eyaletten Kozlukebir Belediyesi’ne 250 bin euroluk kaynak

    Eyaletten Kozlukebir Belediyesi’ne 250 bin euroluk kaynak

    Doğu Makedonya Trakya (DMT) Eyalet Başkanlığı 14 Kasım 2018 Çarşamba günü gerçekleştirdiği toplantıda Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Sirkeli, Kozlukebir, Delinasufköy, Domruköy, Çelebiköy ve Basırlıköy köylerine “Su sondajı yapımı” için 250.000 evro yardım yapılmasını kararlaştırdı.

    Toplantıda alınan karara ilişkin DMT Eyaleti Meclis Üyesi Ahmet İbram yaptığı açıklamada, “14 Kasım 2018 Çarşamba günü DMT Eyaleti Merkez binasında yapılan toplantıda, Kozlukebir belediyesine bağlı, Sirkeli, Kozlukebir, Delinasufköy, Domruköy, Çelebiköy ve Basırlıköy bölgelerindeki arazilerin sulamasında kullanılmak üzere “Su sondajı yapımı” için 250.000 evro yardım (kaynak sağlanması) kararlaştırıldı” ifadelerine yer verdi.

    Toplantıya Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, Eyalet Başkan Yardımcısı Tarkan Multaza, Meclis Üyeleri Ahmet İbram, Mustafa Katrancı ve İsmail Hüse, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve diğer yetkililer katıldı.

    Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda aynı şekilde DMT Eyaleti Başkanlığı tarafından Yassıköy Belediyesi’ne de “Sulama boru hattı” ve “Su sontajı yapımı” için kullanılmak üzere 265.000 euro kaynak sağlanması kararlaştırılmıştı.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.