BATISİAD Yunanistan’a çıkarma yaptı

    Previous Next

    BATISİAD Yunanistan’a çıkarma yaptı

    BATISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Er ve beraberindeki iş adamları heyeti Yunanistan'a giderek iki ülke arasındaki ticari ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla çeşitli temaslarda bulundu.

    Gerçekleştirilen ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Ahmet Er, "Türkiye ve Yunanistan arasındaki ticari faaliyetleri artırmak ve geliştirmek BATISİAD'ın öncelikli hedeflerindendir" dedi.

    BATISİAD rotasını Yunanistan'a çevirerek, bölgedeki yatırım fırsatları ve işbirliği olanaklarını inceledi. Başkan Ahmet Er ve beraberindeki yaklaşık 15 iş adamından oluşan heyet, Yunanistan'ın Gümülcine ve İskeçe şehirlerini ziyaret ederek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

    İlk olarak Gümülcine Belediyesi'ni ziyaret eden BATISİAD üyeleri, Gümülcine Sanayi ve Ticaret Odası, Esnaf Odası, Kozlukebir Belediyesi, Trakya İş Adamları Derneği, DEP Partisi, T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu, Gümülcine Müftülüğü, Gümülcine Türk Gençler Birliği, İskeçe Türk Birliği, İskeçe Müftülüğü, İskeçe Sanayi ve Ticaret Odası ile Yassıköy Belediyesi'ni ziyaretlerinin yanı sıra, heyet Gümülcine Başkonsolosluğu tarafından verilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna da katıldı.

    Düzenlenen ziyaret programının ardından açıklamalarda bulunan BATİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Er, "BATISİAD'ın kuruluş amacı özellikle Batı Trakya Bölgesi ile sosyal ve ticari ilişkileri artırmak ve geliştirmektir. Henüz genç bir dernek olmamıza rağmen bu amacı fazlasıyla hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Gerçekleştirdiğimiz ziyaret programında da ticari ve sosyal işbirliklerinin temellerini attık.Kısa vadede bu işbirliklerini geliştirmeyi planlıyoruz. Şunu açıkça ifade etmeliyim ki, Türkiye ve Yunanistan arasındaki ticari faaliyetleri artırmak ve geliştirmek BATISİAD'ın öncelikli hedeflerindendir" diye konuştu.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.