Levent Sadık Ahmet: “Ticarette sınır yoktur, hedeflerimize ulaştığımız takdirde yeni hedefler belirlememiz gerekir”

    Previous Next

    Levent Sadık Ahmet: “Ticarette sınır yoktur, hedeflerimize ulaştığımız takdirde yeni hedefler belirlememiz gerekir”

    Romanya’nın başkenti Bükreş’te 6 Eylül 2018 tarihinde DEİK/DTİK Romanya Ekonomik Forumu toptantısı gerçekleşti. Yunanistan’dan DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet ve Batı Trakya’dan 10 iş adamının da katıldığı toplantıda, Bükreş Ticaret ve Sanayi odasında yapılan toplantıda gelecek vaat eden görüşmeler yapıldı.

    Aynı zamanda buradaki toplantılarda DTİK Balkan, Avrupa, Avrasya Komite toplantıları ve yönetim kurulu toplantıları gerçekleştirildiği belirtildi.

    TİCARETTE SINIR YOKTUR, HEDEFLERİMİZE ULAŞTIĞIMIZ TAKDİRDE YENİ HEDEFLER BELİRLEMEMİZ GEREKİR

    DEİK Yunanistan İş Konseyi Başkanı Levent Sadık Ahmet yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

    “Ticarette sınır yoktur. Hedeflerimize ulaştığımız takdirde yeni hedefler belirlememiz gerekir. Romanya’da 15.000 Türk şirketi mevcut olup, 6 milyar dolar yatırım yapılmıştır. Romen devleti Türk ve yabancı yatırımcıyı kucaklamıştır. Önlerindeki engelleri kaldırarak barış, huzur ve güven içinde el ele vererek çalışmaktadırlar.

    “BENCİL VE GÖNLÜ ZENGİN OLMAYAN BU YAPILARDA BARINAMAZ”

    Samimiyetle imrendiğimi belirtmek isterim. Yunanistan İş Konseyi olarak; Yunanistan ile iş birliğini arttırıp daha büyük ve verimli projelere odaklanmamız gerektiğine inanıyorum. TİAD olarak; İlk yurtdışı resmi ziyaret ve katılımımızın bu denli güzel bir ekonomik forum ile başlamış olması bizleri mutlu etmiştir. TİAD’ın önümüzdeki yıllarda imrenilecek bir sivil toplum kuruluşu olacağına inanıyorum. Sivil Toplum Kuruluşları gönül işidir. Bencil ve gönlü zengin olmayan bu yapılarda barınamaz.

    Levent Sadık Ahmet; Trakya İşadamları Derneği Başkanı olarak,TİAD üyelerini Balkanlar, Avrasya, Avrupa & tüm iş konseyleri ve dostlarımla tanıştırıp onlara iş imkanları yaratmak benim görevim. Romanya Ekonomik Forumu’na katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.