II. Bilim Şenliği ve ödül töreni gerçekleştirildi

    Previous Next

    II. Bilim Şenliği ve ödül töreni gerçekleştirildi

    Batı Trakya Bölgesi’nde yaşayan öğrencilere yönelik Uzaktan Öğretim Ders Destek Sistemi Projesi kapsamında II. Bilim Şenliği gerçekleştirildi.

    Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOMÜ TÖMER) Müdürlüğü ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) ile ortaklaşa yürütülen “Batı Trakya Bölgesi’nde Yaşayan Öğrencilere Yönelik Uzaktan Öğretim Ders Destek Sistemi” projesi kapsamında II. Bilim Şenliği düzenlendi.

    II. Bilim Şenliği, Yunanistan Rodop iline bağlı Yassıköy (İasmos) Stadyumu’nda gerçekleşti. Düzenlenen etkinliğe öğrenciler, veliler, Batı Trakya’daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Rodop İli Milletvekili İlhan Ahmet katıldı. Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu Muavin Konsolos İbrahim Işık tarafından temsil edildi.

    Program; projede görev yapan öğretmenlerin bilimsel deney, etkinlik, oyun ve çeşitli eğitim gösterileriyle saat 16:00’da başladı. Bilimsel eğitim etkinlikleriyle başlayan program, öğrenciler tarafından yoğun bir ilgi gördü. Sonrasında açılış konuşmaları ile devam eden programda projeye düzenli olarak katılım sağlayan ve başarı gösteren 75 öğrenciye hediyeler takdim edildi. Saat 19.00’a kadar devam eden II. Bilim Şenliği toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.