İş adamı Levent Sadık Ahmet’ten dev pamuk anlaşması!!!

    İş adamı Levent Sadık Ahmet’ten dev pamuk anlaşması!!!

    16 yıldır pamuk aracılık ve ticaretinde faaliyet gösteren DCT Trading, her yıl olduğu gibi bu yılda Yunan pamuğunda aktif rol alacaktır.

    Ağustos ayının son günlerinde 2018/2019 yılı pamuk sezonu için Levent Sadık Ahmet, Ekim/Kasım aylarında yüklenmek üzere temsil ettiği uluslararası pamuk tüccarları ile tek seferde 24 milyon USD lik pamuk sözleşmesi imzalamıştır. DCT Trading, temsil ettiği firmalara 2017/2018 pamuk sezonunda sadece Yunanistan’dan 130 milyon USD lik pamuk alımı gerçekleştirmiştir.

    Konuyla ilgili olarak işadamı Levent Sadık Ahmet şu görüşleri paylaştı:

    “Uluslararası ticaret dürüst muhatap arar. Sözle değil, vermiş olduğunuz hizmetle kıyaslanırsınız. Tüm sektörlerde olduğu gibi pamuk ticaretinde de ABD, Çin ve Türkiye arasında tüm emtiyalarda hızlı fiyat dalgalanmaları yaşanmaktadır. DCT Trading Türkiye ve uzak doğu ile yaptığı pamuk ticaretinin en az etkilenecek sektör olacağını ön görmektedir.

    Türkiye Avrupanın tekstil devi


    Siparişten 12 gün sonra, Avrupa’da hazır ürünleri en hızlı ve doğru şekilde teslim eden tek ülke. Kurlar ihracatçıyı yani müşterilerimizi olumlu yönde etkilemiştir. Profesyonel ve dürüst çalışan işletmelerin herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. DCT Trading, son 7 yıldır Yunan pamuğunda lider olup ve aynı istikrarla ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. Yunanistan’daki işadamları ile ticari bağlarımızın dostluğa dönüşmüş olması bizleri mutlu etmektedir. Pamuk almadığımız tedarikçiler olduğu gibi satmadığımız tesisler de bulunmaktadır. Dürüst firmalarla işbirliği bizim için ilk ve değişmez kuraldır. Pamuk fiyatları geçen yıla oranla daha yüksek seyretmekle birlikte talebin 2019 yılı itibariyle yükseleceğini öngörmekteyiz.”

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.