8. GAT Gençlik Festivali gerçekleşti

    Previous Next

    8. GAT Gençlik Festivali gerçekleşti

    Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) çatısı altında faaliyet gösteren Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) 19 Ağustos Pazartesi günü 8. GAT Gençlik Festivali’ni düzenledi.

    Festivale, Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’nu temsilen Muavin Konsolos İbrahim Işık, DEB Partisi Başkanvekili Ahmet Kara, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Necat Ahmet, Genel Sekreter Nihat Binbaşı, Gümülcine Belediye Meclis Üyesi Sibel Mustafaoğlu, Rodop-Meriç İlleri SÖPA Mezunu Öğretmenler Derneği'ni temsilen yönetim kurulu üyesi Hüseyin Şakir Hüseyin ve binlece kişi katıldı.

    Gümülcine Şehir Meydanı’nda gerçekleşen etkinlik, GAT Başkanı Mutlu Erkek’in yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Festivale gelen katılımcılara ‘Hoşgeldiniz’ diyen başkan Erkek, 8. GAT Gençlik Festivali’nin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

    BTAYTD Başkanı Ercan Ahmet yaptığı konuşmada GAT’un bu akşam güzel bir etkinliğe imza attığını anımsatarak sözlerine şöyle devam etti: “Gençlerle birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz bu çalışmalardan büyük bir zevk aldım. Sizlerin gerçekleştirmek istediğiniz faaliyetlerde o canlılığınız, bizleri hareketlendiriyor ve heyecanlandırıyor. Bundan hiç bir zaman geri durmayın, gelin projelerinizi bilzere anlatın, bizimle paylaşın. Bu etkinliğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”

    Daha sonra festival kapsamında Batı Trakya’da yerel müzik gruplarından Grup Errorist sahne aldı. Burak Makaracı’nın seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla festivale katılan gençler doyasıya eğlendi. Son olarak Türkiye'den gelen DJ Erdem Kınay ve sanatçı Merve Özbey konseriyle sona erdi.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.