İskeçe Türk Birliği 15 Temmuz şehitleri için fotoğraf sergisi açtı

    Previous Next

    İskeçe Türk Birliği 15 Temmuz şehitleri için fotoğraf sergisi açtı

    İskeçe Türk Birliği (İTB), Türkiye’deki 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında şehit olanlar için fotoğraf sergisi düzenledi. “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anıyoruz” konulu fotoğraf sergisi, 15 Temmuz 2018 Pazar akşamı açıldı. Sergide  darbe girişimi sırasında 15 ve 16 Temmuz günleri yaşanan olaylarda çekilen fotoğraflar yer aldı.

    İskeçe Türk Birliği lokalinde gerçekleşen sergi açılışına Türkiye’nin Gümülcine Başkonslosluğu’nu temsilen Muavin Konsolos İbrahim Saklı, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, BAKEŞ Asbaşkanı Hüseyin Bandak, Batı Trakya Türk Kadın Platformu Sözcüsü Sevil Şerifoğlu,milletvekili adayı Şaban Bandak, İskeçe Muzaffer Salihoğlu Azınlık Lisesi Yöneticisi Rıza Kırlıdökme ve soydaşlar katıldı.

    Etkinliğin açılış konuşmasını İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu yaptı. Ozan Ahmetoğlu konuşmasında Türkiye’yi, hatta diğer ülkeleri de kaos ve iç kargaşaya sürükleyebilecek bir darbenin Türk milletinin canını ortaya koyarak verdiği büyük bir mücadele sayesinde engellendiğini söyledi ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi. İTB Başkanının ardından sırasıyla BAKEŞ Asbaşkanı Hüseyin Bandak, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu ve Türkiye’nin Gümülcine Muavin Konsolosu İbrahim Saklı birer selamlama konuşması yaptı.

    Selamlama konuşmalarının ardından katılımcılar hep birlikte fotoğraf sergisini gezdi.

    Sergi üç gün boyunca ziyarete açık olacak.

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.