DEB: "İsrail’in katliamını şiddetle kınıyoruz"

    DEB: "İsrail’in katliamını şiddetle kınıyoruz"

    Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, İsrail'in Filistin halkına yönelik gerçekleştirmiş oldukları saldırıları kınadı.

    Konuıyla ilgili DEB Partisi'nden yapılan açıklama şöyle:

    "Son günlerde tüm dünya İsrail’in insanlık dışı muamelelerine tanık olmaktadır. Savunmasız ve silahsız insanların öldürüldüğü, yaralandığı saldırıları izlemekteyiz. ABD’nin İsrail’deki büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararına Birleşmiş Milletler’deki çok sayıda devlet tepki göstermişken ve bu karara karşı çıkmışken, Filistinlilerin bu karara tepki gösterme hakkı ellerinden alınmış, hatta daha da ileri gidilerek tepki gösteren insanların yaşam hakkı da ellerinden alınmıştır.

    İsrail’in Filistin’de yaptığını DEB Partisi olarak bir katliam olarak görüyor ve şiddetle kınıyoruz. Bölgeyi kan ve gözyaşına bulayan yanlış kararlara son verilmesini dünyadaki aklıselim tüm çevreler gibi beklediğimizi ve talep ettiğimizi ifade etmek isteriz.

    İsrail devletinin sivillere yönelik katliamı ve Kudüs şehriyle ilgili kabul edilmesi mümkün olmayan kararların tüm Ortadoğu’yu ve dünyayı yeni ve uzun süreyle devam edecek yeni gerginliklere ve çatışmalara sürüklemektedir. Bu nedenle daha fazla kan ve gözyaşını önlemek, yeni göç ve mülteci akınlarının önüne geçmek, dünyamızın hasret kaldığı barış ve huzura kavuşabilmesi için yanlık politikalardan dönülmesi ve sivil halka yönelik saldırıların son bulmasının bir zorunluluk olduğunu vurgulamak isteriz."

    ©2017 Burasi Batı Trakya. Tüm Hakları Saklıdır.

    Please publish modules in offcanvas position.